Hembygdsdag i Fleninge kyrka söndag 13 april kl. 13:30

På söndag sjunger Bygdekören i Fleninge kyrka. Det är Hembygdsdag och vi är alla där iförda våra vackraste folkdräkter. Kan ni gissa vem som bär Vingåkersdräkten, eller har en dräkt från Lister? Någon av oss bär en dräkt från Norge och en annan har en dräkt från Ryssland. En av oss bär en Södra Åsbo-dräkt, en annan har en Göingedräkt och ytterligare en annan har en…. ja, fråga oss gärna vilken dräkt vi bär. Vi kommer från olika håll men har ett gemensamt – vi bär vår bygdedräkt med stolthet! Och så har vi ytterligare en sak gemensamt  – tillsammans är vi Bygdekören! Välkomna att höra oss sjunga på Hembygdsdagen i Fleninge kyrka söndagen 13 april kl. 13.30. Hjärtligt välkomna!

En reaktion på “Hembygdsdag i Fleninge kyrka söndag 13 april kl. 13:30

  1. Vilken trevlig artikel. Precis så är det. Vi är stolta både över Bygdekören och våra dräkter. Mitt i prick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *