Bygdekören on tour!

Lite isiga vindar emellanåt på Valborgsmäss. Men våren SKA sjungas in, och så gjordes även detta år! Det kändes som ett ganska lätt jobb att sjunga in våren eftersom boken slagit ut rekordtidigt och rapsen redan står i full blom. Men det kan komma bakslag så vi lämnar inget åt slumpen. Tack alla ni som mötte upp i Arild och Jonstorp för att sjunga in våren med oss! Vi uppskattar det!

Nu beger vi oss ut i världen. Över land och hav går färden mot Gotland och Visby! Vi har övat in de mest fantastiska, och mest ljuvligt vackra sånger. De tar vi med oss till Visby och S:ta Maria domkyrka. Under hela Kristi Himmelfärdshelgen kan det hända att Bygdekören tar ton på gator och torg, eller provar akustiken i en medeltida kyrkoruin. Det kan också hända att en bygdekorist kommer flängande på cykel iförd bygdedräkt på väg till eller från gamla stan i Visby. Det blir en spännande helg både för gotlänningarna och för oss! Vem vill missa det här?

Come in and stay a while 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *