Visby – snart är vi på väg!

På onsdag drar vi österut. Mot Gotland och Visby. Målet är en konsert i Visby S:ta Maria domkyrka på fredag kväll. Vi kommer att sjunga en otrolig blandning av olika sånger. Det blir vårsånger, sommarsånger, filmmusik, jazziga toner, visor och folksånger bl.a. på ryska! Ja, mer blandade tongångar kan det nog inte bli. Känner ni någon på Gotland eller själv är i närheten under helgen? Då är ni hjärtligt välkomna! Och det är gratis entré! Under helgen kommer vi dessutom garanterat att synas och höras i Visby. Vi kommer att sjunga en snutt på alla torg, i alla kyrkoruiner och på alla andra fantastiska ställen i sta’n. Det ska märkas att vi är där. Men vill ni höra de där alldeles fantastiskt vackra sångerna som vi övat in för Visby? Då får ni allt komma till domkyrkan på fredag. Bygdekören är där. Kl. 18:00 börjar konserten. Varmt välkomna!Come in and stay a while 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *