Smakprov inför Musik i Sommarkväll?

Ni är hjärtligt välkomna till Ausås kyrka onsd 11 juni kl. 19, då Bygdekören medverkar i Musik i Sommarkväll. Vi framför samma program som vi hade med oss till Visby, och kören ser verkligen fram emot att få sjunga de här sångerna ytterligare en gång. Många av dem är så fina så vi kommer nog aldrig att tröttna på dem. Tycker ni att det skulle vara trevligt med ett litet smakprov? Det är klart att ni ska få det. Klicka på den blå textraden nedan så får ni höra Min plats på jorden (musik av Fredrik Kempe/Anders Hansson, arr. Anders Klint och text Py Bäckman). Inspelad live i Visby S:ta Maria domkyrka vid Bygdekörens konsert 30 maj 2014. Vi ses i Ausås kyrka på onsdag. Välkomna!

Min plats på jorden

Come in and stay a while 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *