Mot Jul och Nytt År!

Tack kära Ni som gästade vårt Jul-Kul till kaffet i Strövelstorps bygdegård 2:a advent! Vi blev över förväntan många och det blev varmt, trångt, härligt och en fantastisk stämning. Ett stort tack till Nina och Fredrik, som trollade fram fler stolar och mer fika allt eftersom publiken strömmade till.

Nu har vi siktet inställt mot vår Nyårskonsert. Det blir högtidligt och stämningsfullt som vanligt, med ett program som ligger oss varmt om hjärtat. Ni är alla hjärtligt välkomna till Bygdekörens Nyårskonsert i Ängelholms kyrka Nyårsafton kl 16. Men innan dess ska vi fira jul, äta gott och sjunga julsånger med våra nära och kära. Tills vi ses igen; från Oss alla till Er alla, en riktigt God Jul!

God Jul 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *