Vilken kväll!

Efter en tveksam inledning på dagen med regn och rusk bjöd Valborgsmässoafton på ett fantastiskt väder i Arild och Jonstorp. Mycket folk, härliga vårtal och stämningen var på topp. Det gör vi gärna om till nästa år och faktum är att vi redan bokats, så vi ses igen då.

Som om detta inte räckte bjöd Valborgsmäss på ytterligare en överraskning – en av våra duktiga sopraner fick en liten dotter! Med både mormor och mamma i sopranstämman kan det väl inte vara annat än en ny liten sångfågel. Välkommen till världen, lilla tjejen! Många lyckönskningar till familjen!

Lyckliga tilldragelser är alltid trevligt och idag 2 maj blir det ytterligare en sådan för nu stundar bröllop mellan två av våra körmedlemmar. Vi önskar de båda allt gott och all lycka för framtiden! Tag vår sångarhyllning  ♪♫ ♪♫♪ ♫♫

Ranunkel

En reaktion på “Vilken kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *