Hemma igen…

efter en fantastisk Gotlandsresa! Oj, vad vi har sjungit…  i bussen, på båten, i ruiner, i Almedalen, på torg och restauranger, i stugor och i samlingslokaler. Ja, nästan överallt har vi sjungit. I Lärbro kyrka på väg mot Fårö stannade vi till och kyrkokören som strax efter skulle sjunga på en konfirmation förärade oss en svängig gospel. Som tack fick de en sång av oss, vi är alltid givmilda. Och överallt möttes vi av glada leenden och ett positivt bemötande. Höjdpunkten var fredagens konsert i Stora kapellet i Visby S:ta Maria domkyrka. Wow, vad mäktigt! Inom kort kommer också ni att få möjlighet att höra hur det lät. Vi hoppas att så fort som möjligt kunna lägga ut en eller annan ljudfil från konserten i Visby, så håll ögonen öppna.

Glöm nu inte att vi ger samma konsert på Musik i sommarkväll onsd. 11 juni kl. 19 i Ausås kyrka. Kören längtar redan… och vi hoppas vi ses i sommarkvällen för en härlig konsert.Come in and stay a while 6

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *