Sommarlov!

Jaaaa, nu är det sommarlov! Efter en fantastisk våravslutning vid Musik i Sommarkväll i Ausås kyrka får alla körmedlemmar en välförtjänt vila. Och det kunde inte ha varit en bättre avslutning på terminen. Vilken publik!!! Det är en härlig känsla med stående ovationer 🙂 Hjärtligt tack för ert engagemang och er entusiasm, det bär vi med oss i våra hjärtan.

Titta gärna in på hemsidan under sommaren för under de närmsta veckorna kommer vi att lägga ut fler live-inspelningar från vår Visby-konsert samt även några andra inspelningar vi gjorde hösten 2013. Allt kommer att hamna under fliken som heter ”Musik”, men kommer även att pushas för på startsidan. Och ni som har facebook vet att information som läggs ut på hemsidan delas på facebook.Vi i Bygdekören ber att få önska er alla en riktigt härligt skön sommar! Vi ses till hösten igen.

Sommarlov maj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *