Vintern ra…

Nu har väl ändå vintern ra… eller hur? Och nog är väl våren här även om det blåser isiga vindar emellanåt! Snödroppar och vintergäck lyser upp det tristaste snår, medan scilla och pärlhyacinter sprider ett överdåd av blomsterprakt i alla trädgårdar. Nu vill vi ut…  ut i naturen för att njuta av solen och den härliga vårluften.

Frisk luft är nyttigt, har vi förstått, så Bygdekören lämnar övningslokalen öde och ger sig ut i naturen. Vi tar långkalsonger på (om-utifall-att) och utrustar oss med våra bästa vårsånger och det gladaste humör. Valborgsmässoafton 30 april kl. 18:20 finns vi i Arild. och därefter beger vi oss till Revet i Jonstorp kl 19:30. Välkomna till Arild eller Jonstorp  för att hjälpa oss sjunga in VÅREN! Vi hoppas på en fantastisk vårkväll, och framförallt hoppas vi att Ni är där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *