Tack och hej Örkelljunga!

Vilket drag det blev i lördags! Ängelholms musikkår, Paradorkestern med drillflickor, Lennie Norman och sist, men absolut inte minst Showbandet! Heja, vilka oroligt duktiga instrumentalister det finns! Och alla under ledning av lugna, trygga och glada Magnus. Vi måste absolut ge en stor eloge till Magnus Fransson, som dirigerade alla dessa musiker och oss med stor bravur i de gemensamma numren! Riktigt häftigt och härligt! Vi skickar också en varm hälsning till Backakören och deras dirigent Rolf som drabbades av sjukdom under kvällen. Allt gick bra och vi önskar Rolf god bättring. Tack Backakören för gott samarbete i våra gemensamma nummer.

Nu blickar vi framåt och snart är det JUL! Nja, inte riktigt än, men snart…  ja, egentligen mycket snarare än ni tror. Tiden går otroligt fort när man har roligt, och det har vi hela tiden. Övning pågår nämligen för fullt med Jul-, Nyårs- och Trettondedagsprogrammen. Så anteckna först och främst i almanackan att ni hänger med till Strövelstorps Bygdegård 7 december kl 15. Då blir det Jul-Kul i Bygdegården med julfika, och vi i Bygdekören sjunger stämningsfulla, småroliga, riktigt roliga(!) och härliga julsånger. Följ oss här på hemsidan så missar ni inget!

En reaktion på “Tack och hej Örkelljunga!

  1. Tack för en trevlig kväll med härliga sångare. Tyvärr fick vi inte vara med till slutet men vi har förstått att det blev en bra avslutning trots händelsen med Rolf. Tack för ert fantastiska engagemang vid detta tillfälle o era varma ord. Rolf mår nu bra men är trött emellanåt. Vi hade ev, tänkt komma o hälsa på er ikväll. Vet ej vart ni repeterar däremot o under vilken tid?
    Många hälsningar till er alla o ser fram emot mer samarbete.
    Vänligen Kristina Söderlund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *