Vi går mot Konsert…

Stämningsfullt tända lyktor utanför kyrkan och värme från besökarna inne i kyrkan! Tack alla i publiken, tack Össjö kyrka och Munka Ljungby församling! Vi hoppas vi ses igen på Trettondedagen nästa år för en ny konsert.

Men nu tar vi sats inför vår Konsert 29 mars i Ängelholm. Med ett mycket angeläget konserttema och en hel rad fantastiska låtar kommer årets konsert att bli av ett helt annat slag än tidigare. Det är ju så det ska vara – ingen konsert den andra lik. Vill du veta mer? Glöm då inte att följa oss här på hemsidan och på Facebook. Vi uppdaterar efterhand med ny information.

En reaktion på “Vi går mot Konsert…

  1. Ser att ni har er fina vårkonsert 29 mars. Ni har också bokat 14 mars. Ska ni ha ytterligare en konsert? Annars är vi Taubefantaster väldigt sugna på att få vara i Hörsalen då Hälsn
    Gull-Britt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *