Sommar, sommar, sommar?

Var har den tagit vägen, sommaren? Syrener och rhododendron kämpar för att slå ut, och stundtals är vinden så kylig att en sommar syns långt borta. Vi gjorde verkligen vårt bästa när vi sjöng in våren på Valborgsmäss. Men nu tar vi nya tag och siktar på att locka fram sommaren med ett helt fång av underbara sommarsånger. Vi blandar friskt Laleh med Robban Broberg, Oskar Lindberg med Ted Gärdestad, Elton John med Waldemar Åhlen och Alf Hambe/Hans Kennemark med Fredrik Kempe/Py Bäckman. Vi kryddar hela härligheten med en Bufärdsmarsch och en norsk jojk. Sen lägger vi till lite instrument och plussar på med några låtar till. Vi pratar om Musik i sommarkväll och Ni är hjärtligt välkomna! Vi börjar i Kvidinge kyrka 4 juni kl. 19 och slutar i Strövelstorps kyrka 10 juni kl 19. Därefter skiner solen och det är SOMMARLOV!

Blomma8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *