Julkonsert 27 december

Åh vad roligt att så många kom till Jul-Kul även i år. Tack snälla ni för att ni kunde slita er från julstök och pepparkaksbak och tog er tid för en trevlig eftermiddag med oss och Nina i Bygdegården! Gott adventsfika och glada människor – härligt! Vi hoppas vi ses där nästa år igen.

Nu nalkas jul och nyår, och i år har vi bytt trettondagkonserten mot julkonsert den 27 december i Tåssjö kyrka. Vi bjuder på ett varierande program med härliga och stämningsfulla sånger. Konserten, som heter En stund på jorden,  börjar kl. 16. Hjärtligt välkomna!

Skulle ni inte ha möjlighet den 27:e december ger vi er gärna en ny chans. Traditionsenligt medverkar vi Nyårsafton vid Nyårsbönen i Ängelholms kyrka kl. 16, och ni är hjärtligt välkomna även då! Och glöm nu inte följa oss på hemsidan eller Fb framöver. Det kommer att ske spännande saker under våren, bara så ni vet.

Från oss alla till er alla – EN RIKTIGT GOD JUL!

Julkonsert 2015 nr1 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *