Nytt år, nya projekt

Tack kära Ni för året som gick. Vi har haft ett riktigt roligt körår, och vi vet att 2016 blir minst lika roligt. Stora saker är på gång och repetitionerna pågår för fullt inför konserthelgen 12-13 mars i Hörsalen Ängelholms bibliotek. Vi kommer att göra minst två konserter tillsammans med Ängelholms Symfoniker, och i år blir det ett superhäftigt konserttema. Missa nu inte att följa oss här på hemsidan eller på facebook. Vi uppdaterar löpande med information om konsert, konserttider, biljettsläpp etc. Vi har också uppdaterat med information om fler kommande konserter.

Missade ni vår Nyårskonsert i Ängelholms kyrka eller vill ni bara lyssna på några av låtarna inspelade live Nyårsafton? Klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *