Obs! Kom ihåg

Hej och hå vad tiden går! Nyss var det Valborgsmäss och inte så jättevarmt. Nu är det helt plötsligt sommar och ett fantastiskt sommarväder med härliga kvällar på terrassen eller balkongen. Ett iskallt glas vatten eller lite glass smakar alltid gott sådär i kvällningen. För ni glömmer väl inte att dricka mycket nu när det är så varmt? Ställ in en bringare med kallt vatten i kylen och skiva gärna ner en halv citron eller en lime så smakar det härligt friskt. När ni ändå är vid kylskåpsdörren får ni gärna sätta upp affischen här nedan så att ni inte glömmer att vi sjunger i Kvidinge kyrka 7 juni. Ni som inte kan då får en ny chans två veckor senare i Strövelstorps kyrka 14 juni. Ni är hjärtligt välkomna, kära vänner! ♪♫ Come in and stay a while ♪♫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *