Uppdaterad konsertkalender våren 2020

Senvintern och våren 2020 har inte börjat så som det var tänkt. Till följd av Covid19 fick vår konsert Salong Klippar’n ställas in, och det verkade rimligt då att vi skulle kunna göra konserten till hösten. Men under rådande omständigheter har vi beslutat att nytt konserttillfälle blir först i mars 2021. Exakt datum får vi återkomma med. Även Hembygdsdagens gudstjänst i Fleninge är inställd liksom Valborgssången i Arild och Jonstorp, där vi skulle ha medverkat. Kloka beslut av respektive arrangör.

Konsertkalendern på hemsidan uppdateras vid förändringar, så titta gärna in på hemsidan emellanåt eller besök oss på vår facebook-sida. Lyssna gärna också på några av våra inspelade låtar från tidigare konserter här på hemsidan, eller googla Bygdekören Ängelholm på www.youtube.com. Senast upplagd är Håll mitt hjärta som du kan lyssna på här. Ta väl hand om er, kära vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *