Äntligen är vi igång på riktigt

För två månader sedan harklade vi oss, fyllde lungorna med luft och provade försiktigt stämbanden i några gemensamma toner tillsammans hela kören. Det kändes rätt bra, och framför allt vansinnigt roligt. Sedan dess har vi träffats som vanligt för körövning varje måndag, och nu har också sångpedagog Anna-Lena Tideman jobbat med våra röster en heldag. Verkligen nyttigt och inspirerande! Från och med nu går vi in i en intensiv repetitionsperiod och lagom till 1:a advent 28/11 hälsar vi er välkomna till Ängelholm där vi sjunger vid två tillfällen, kl 15 och kl 17. Vi har också uppdaterat vårt kalendarium här intill med inbokade konserttillfällen. Det ska bli så roligt att få sjunga för er igen. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna!

En reaktion på “Äntligen är vi igång på riktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *