Musik i sommarkväll

Hjärtligt välkommen till en sommarkonsert i kärlekens tecken. Det blir, som alltid, en blandning av olika typ av musik men med ett gemensamt tema. Och i år har Ted Gärdestads låt från 1981 ”Låt kärleken slår rot” fått ange tema och därmed namnge konserten. Så kom och lyssna till oss i den ljumma sommarkvällen.

2 reaktion på “Musik i sommarkväll

 1. Har precis kommit hem från Källna kyrka och jag har fått lyssna på i stort sett ett smörgåsbord av mina egna favoriter. Jag tycker att ni är helt fantastiska! Det jag gillar speciellt med er är kombinationen av kör band och orkester. Jag är själv med i en kör och då får man ju låna in musiker
  Så en mycket intressant kombination som ni har. Jag ville hoppa in direkt och vara med er. Tack Bygdekören!

 2. Tack för en fin musikalisk upplevelse.
  Härlig blandning av repertoaren.
  Och så blir man så glad när man ser er.
  Kören skickar sina leenden rakt in i hjärtat.
  Stort tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *