Nu är det nära.., jättenära!

Drygt en vecka till premiär! Bänken, som är huvudperson, har inte anlänt än. Fint folk kommer sent, heter det ju, och ”Bänken” behagar förgylla vår tillvaro med sin närvaro först lördagen 22 mars. Under tiden övar Bygdekören not och text.

Förra lördagen var det scenrep i Nyhemsskolans aula. Regi och koreografi var på dagordningen. Det märks att vi varit med ett tag. De flesta vet precis vad som förväntas, och ”de nya” är superduktiga. Det kommer bli bra det här! Vi hade ju lovat er bilder från scenrepet, och de kommer nedan.

Men glöm nu inte att boka biljett till söndagen 23 mars kl. 14 alt 17! Telefonnumret till förhandsbokningen är 0705-385580 eller så stannar ni till vid Killbergs/Akademibokhandeln i Ängelholm och köper en biljett där.

Bänkenrep

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *