Nu kööör vi….!!!

Nu är den här…  Bänken! Och på söndag blir det KONSERT! Men först ska vi ha genrep. Imorgon lördag kommer instrumentalisterna och för första gången får vi i kören höra hur kompet låter med full orkester. Joakim har med sig både trumpeten och flygelhornet, Olle tar med sin trombon. Sebastian släpar med sig stora basen från Malmö och Magnus tar trumpinnarna i fickan och kommer han också. Vilket härligt musikaliskt gäng! Naturligtvis plussar vi på med duktiga musiker ur kören och kompet är komplett! Så nu kör vi!!!

Missa inte det här! Boka din biljett på 0705-385580, förköp på Killbergs/Akademibokhandeln i Ängelholm eller ställ dig i kö på söndag. Första föreställningen är kl. 14 den andra kl. 17. Känn er Välkomna!

Konsert Bänken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *