Hjärtligt tack!!!

Underbart att efter förra årets uppehåll få stå på scen i Nyhemsskolan ytterligare en gång. Ännu mycket bättre var att så många av er, vår kära publik, kommit för att se och höra oss denna soliga söndagseftermiddag. Vi hoppas kunna hitta en annan scen inför nästa år, helst lika bra som Nyhemsskolan. Vi vill ju gärna kunna bjuda er på en ny konsert i egen regi varje år.

Så mycket engagemang och arbete två föreställningar kräver, det tänker man inte riktigt på när dagen väl är inne. Vi har otroligt duktiga och engagerade körmedlemmar som lägger väldigt mycket tid på att allt ska bli så bra som möjligt. Men vi har också vänner som ställer upp till 100% och hjälper till med allt från biljettförsäljning och insläpp till kaffeservering och tusen andra små och stora ting. Fantastiska människor, tack!

Nu ser vi framåt. Bänken har flyttat tillbaka till Tekniska förvaltningen i Ängelholm, vårt tjusiga parkträd har utvandrat från Jonstorp till Åstorp och Polly, den lilla duvan, har ett tillsvidareboende på Kroppåkra gård i Munka-Ljungby. Bygdekören byter återigen noter i pärmen och nu är siktet inställt mot Hembygdsdag i Fleninge, därefter vårsånger i Arild och Jonstorp. Våren är på väg…   och i slutet av maj är Bygdekören på väg till Visby! Ni hänger väl med?

Bänkenbild

Vårens flickparad med ett gäng glada studentsångare sön 23 mars 2014. (Bild: Björn Skårman).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *