Visst känns det…

i hjärtetrakten när rivningen av Nyhemsskolan i Ängelholm blev till verklighet idag:

http://hd.se/angelholm/2014/08/04/rivningen-ar-paborjad/

Men oj, vad vi har haft kul på Nyhemsskolan genom åren!!! Konserterna har naturligtvis varit höjdpunkten, men vägen dit med repetition, scenbyggeri, slit och släp på rekvisita och grejor, repetition och ännu mer repetition har varit minst lika roligt. Vi är så glada för att vi har fått möjlighet att ha våra konserter där. Tack för den här tiden, Nyhemsskolan!

Nu får ni vara lite uppmärksamma på var vi kommer att ha konsert härnäst. Följ oss här på hemsidan eller på facebook så får ni den senaste informationen. Snart lägger vi ut höstens och vinterns evenemang. Under tiden ni väntar får ni lyssna till två låtar från försommarens Visbykonsert (klicka på de blå länkarna nedan).

I Denna Ljuva Sommartid

Må friden från jorden följa dig

Må fortsatt gott i värmen, så hörs och ses vi framöver go’vänner!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *