Äntligen!

O vad härligt att träffas igen efter sommarledigheten. Vi har längtat så, och nu är vi äntligen igång igen med våra körövningar. Vi startar höstterminen med en rivstart! Nya låtar ska övas in – spännande! Och gamla favoriter tas fram ur gömmorna till mångas glädje. Vi har en hel del evenemang framför oss, så glöm inte att klicka på fliken ”Konserter” med jämna mellanrum. En del av informationen är inte komplett ännu, men så snart vi vet mer uppdateras hemsidan.

Första evenemanget för hösten blir Kulturdagen 2014 i Örkelljunga. Tillsammans med Ängelholms Musikkår och Backakören har vi fått förtroendet att avsluta hela Kulturdagen med en häftig konsert. Vi återkommer med mer info och tider. Men så mycket vet vi att det blir en härlig musikfest, så känn er hjärtligt välkomna 4 oktober till Örkelljunga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *